Tvååkers IF - Ullareds IK

2018-03-04 20:20
I onsdags spelade damerna DM match mot Ullareds IK.
  • Uppdaterad: 2018-03-04 20:20

Årets första match är gjord. Ullareds IK kom till ett isande kallt Övrevi (-10grader). Idag skulle vi testa lite nya positioner, vi startar 3-5-2.

Vi startade matchen bra och skapade några lägen, efter 15 minuter kunde vi haft ledningen med 2 mål, men vi förvaltade inte våra lägen. Istället gör Ullared mål på en långboll där det blir kommunikationsfel i vår backlinje. När Ullared gjort 1-0 så spelar vi inte alls vårt spel, vi kör bara långbollar utan adress. Vi känns stressade och blir frustrerade på planen.

I paus pratar vi om att spela vårt spel, minska felpassen och ta ansvar för våra passningar. Vi går även ner på en 4 backslinje, kanske konstigt med tanke på resultatet. Men det var för att känna trygghet i vårt spel.

Vi börjar andra ganska bra, vi rullar boll och känner på Ullared lite, men tyvärr gör vi inget mål. Ullared jobbar på bra och spelar fysiskt, lite på gränsen till fult spel. Men dom spelar sina kort rätt och vi kommer inte upp i standard. Vi måste höja oss flera steg innan seriepremiär.

Skribent: Jenny Torstensson

TeamSportia ny logga 2014