TIF Idrottsstiftelse - Tvååkers IF - Fotboll - IdrottOnline Klubb

TIF Idrottsstiftelse

Idrottstiftelsen bildades den 27 december 2000. Initiativet till stiftelsen togs när "Spikare Erik" donerade en summa pengar till Tvååkers IF

"Stiftelsens ändamål är att främja personer som på ett förtjänstfullt sätt, sportsligt och kamratligt företrätt Tvååkers IF eller annan idrottsförening inom f.d Tvååkers kommun." (ur stiftelsens stadgar)

Förutom grundplåten som skänktes av "Spikare Erik" har supporterklubben, Tvååkers IF och privatpersoner bidragit med pengar och stiftelsens tillgångar uppgår idag till ca 380 000kr. Priset delas ut årligen vid TIF:s årsmöte och har ett värde av ca 8 000 kr.

I stiftelsens styrelse sitter Hans-Olof Börjesson, Kerstin Karlsson och Bernt Holm. Styrelsen tar gärna emot förslag på tänkbara pristagare. Bidrag till Tvååkers IF idrottsstiftelse kan sättas in på bankgiro nr. 5661-5040

Tidigare stipendiater

År

Stipendiat

Motivering

Jonas Andersson

En allsidig fotbollsspelare med gott kamratskap och ett föredöme för Tvååkers IF.

Johan Ericsson

En person med ett omfattande engagemang.

Mimoza Robovci

En duktig fotbollsspelare som med vilja och energi kombinerar stor entusiasm med social kompetens.

Jon Svensson

En plikttrogen fotbollsspelare i Tvååkers IF som med ett gott kamratskap, gladlynthet förenat med stor pondus är ett föredöme i föreningen.

Uno Larsson

Jessica

Andersson

Cathrin Ruuing

Med entusiasm och ett aldrig sinande engagemang med barnen i centrum, är denne en av Tvååkers främsta ungdomsledare.

Osjälviskt arbete, glädjespridare både på och utanför planen är dessa tjejer förebilder för många inom Tvååkers IF.

Malin Gustafsson

Både som styrelseledamot och aktiv fotbollsspelare är denna dam med sitt djupa engagemang ett energiknippe av oanade mått.

Yngve Bengtsson

Mike Bengtsson

En profil och kändis i Tvååker med omnejd. Med ett aldrig sinande arbete och engagemang är Yngve en stor grabb.

Outtröttliga arbetsinsatser förenat med stor kompetens och världsomfattande uppdrag inom sin sport är denne en hedervärd person inom innebandyn.

Per Svensson

En kille som alltid ställer upp. Jobbar i det dolda men är ändå en nyckelperson i Tvååkers IF. Engagerad, bra kompis och med mycket energi.

Jens Gustafsson

En kämpe sedan barnsben i Tvååkers IF. Med kraft och energi finns han alltid i händelsernas centrum.

Anna Johansson

Ida Lindqvist

Framstående mittback med en spelskicklighet utöver det vanliga.

En spelare med stora kvaliteter och med fokusering på sitt  fotbollsengagemang som fört henne till landslagsuppdrag.

Kenneth Sonström

En profil i Tvååkers IF med högsta rang. Ett oförtröttligt engagemang och hjärta för ungdomar både på och utanför planen och  dessutom ett brinnande intresse för  fotbollen

Vilma Rydell

En redan komplett spelare både på och utanför plan.Trots sin ringa ålder har årets pristagare redan kommit längre i sin fotbollskarriär än de flesta tidigare spelare i Tvååkers IF. Hon har bytt ut rött o blått mot gult o blått.

2015 Margareta Ivarsson I år tilldelas TIF:s Idrottsstiftelses pris en person som under många år arbetat i Tvååkers IF med olika aktiviteter. Hon har drivit olika projekt i föreningens regi för att sportsligt sätta föreningen på kartan och vidga inflödet i ekonomin. De senaste projekten med TIFunny cup och Pantamera har positivt bidragit till TIF.s ekonomi och visat på kartan var i Sverige Tvååker ligger.
2016 Sven Olofsson En plikttrogen person med ordning och reda som ledord, kännetecknas också som en person med god framförhållning. Han jobbar i det tysta, men håller i sponsorarbetet för Tvååkers IF med järnhand.
2017 Johan Persson En outtröttlig kämpe på mittfältet med en fantastisk förmåga att ta bollen från motståndarna. Därtill förlorar han sällan en närkamp, varken i luften eller på marken. Starkt bidragande till att Tvååkers IF återigen tog steget upp i DIV 1
Uppdaterad: 06 FEB 2018 23:20
Skribent: Margareta Ivarsson