Svenska cupen

2018-02-15 15:38
Svenska cupen inleds på söndag 15.00 när Örebro SK kommer på besök till Övrevi IP. Detta är första helgen på detta cupäventyret där även IFK Norrköping och Helsingborg ingår i gruppen.
  • Uppdaterad: 2018-07-20 09:32

Då var det dags, det vi alla väntat på sedan den 23:e augusti 2017. För ni kommer väl ihåg den fina augustikvällen när Örgryte IS var på besök på Övrevi för en sista avgörande kvalmatch till Svenska cupen gruppspelet. Johan Elmander förde det för dagen vitklädda ÖIS till ledning men innan paus kvitterade vi på straff genom Labinot Syla. En bit in i andra halvleken tryckte Albin Winbo iväg ett skott från halvplan som gick över målvakten och hela vägen in i mål, där Perparim Beqaj kunde pilla in bollen över mållinjen på sann Inzaghi-manér. Vinst 2-1 och vi var historiskt vidare till Svenska cupen-gruppspel.

Lottningen under Fotbollsgalan gick även den vår väg och vi fick en otroligt inspirerande grupp med Örebro SK, IFK Norrköping och Helsingborgs IF. Nu snart sex månader senare är det dags att skörda frukten av sensommarensbravader. På söndag 15.00 spelas den första av två gruppspelsmatcher hemma på Övrevi IP:s konstgräs, detta mot klassiska Örebro Sportklubb som kommer med ett busslast Kubaner som troget supporterfölje.

Vi hoppas också på troget stöd från vår publik och det ser ut att bli en fin helg vädermässigt och vad står då ivägen för att komma till Övrevi och ta del av denna historiska eftermiddag? Värm dig med en kaffe eller en hamburgare från vår Hamburgeria.

Laget är toktaggat efter tisdagens match mot Halmstad BK där vi gjorde en bra match och satte många saker som vi tränat på och kan vi fullfölja den matchplanen i 90 minuter kan vad som helst hända. Så se till att pälsa på dig, mamma, pappa, farmor, farfar och vänner så ser vi till att fylla Övrevi och skapa en historiskstämning på plats!

Tvååkers IF vill tillsammans med matchsponsorn J Gustavssons Byggmaterial hälsa hemmapublik, bortapublik, domare och motståndarlag varmt välkomna till Övrevi IP!

Att tänka på:
- Det kan bli mycket bilar på parkeringen så är inte bil tvunget så ta cykeln eller en härlig promenad
- Kiosk & grill kommer finnas på plats
- Kan man inte vara på plats så sänds matchen på CMore

VARMT VÄLKOMNA!