Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 2018

06 FEB 2018 22:57
På Tvååkers IF:s årsmöte på tisdagskvällen den 6 februari utdelades pris till Tvååkers Idrottsstiftelses stipendiat och utsågs årets Tiffare, förutom de sedvanliga förhandlingarna. En riktig trotjänare i styrelsen avtackades också.
  • Uppdaterad: 20 JUL 2018 09:32

Jörgen Hansson inledde årsmötet med att tacka för förtroendet för att fått leda klubben som ordförande under 2017. En resa som varit rolig, gett mycket nya kunskaper och insikter, men också varit krävande. Ett fantastiskt år. Mattias Johansson, som är sekreterare, berättade om klubbens satsning på damerna. En ambition från klubben är att ge damerna mer likvärdiga förutsättningar och att damsektionen nu fått påfyllning av ledamöter. 
Årsredovisningen visade på att det ekonomiska underskottet 2016, nu vänts till ett litet överskott och erfarenheterna från förra gången då herrlaget var i division 1 gjort det lättare att göra budget för året.

Jörgen Hansson blev omvald till ordförande för 2018. Till styrelsen omvaldes på två år, Mikael Ekwall och Jens Lund. Då Yngve Bengtsson avböjt återval, valdes Anna Berntsson på två år. Jenny Torstensson valdes som fyllnadsval på ett år efter Ulrika Johansson. Till suppleanter utsågs Niklas Svenmyr och Jakob Dranvik. Kvarstående i styrelsen är Mattias Johansson och Gert Inge Svensson. Till adjungerad ledamot i styrelsen utsågs Sven-Anders Svensson. Revisorerna Kjell-Arne Fogde Andersson och Hans-Olof Börjesson omvaldes. 

Jörgen Hansson tackade Sven-Erik Ingvarsson 

för väl genomförda förhandlingar. Innan klubban slogs för avslutning riktade Jörgen ett stort tack tillYngve Bengtsson som nu lämnar styrelsen efter 30 år. Tvååkers IF har mycket att tacka Yngve för. Klubben hade inte varit där man är idag, både sportsligt och ekonomiskt, utan den gedigna insats som Yngve stått för under åren. En blomma och en applåd kommer att följas av ytterligare tack senare     

Skribent: Sven-Anders Svensson
Epost: Adressen Gömd

 

facebook2

Logga Varbergs Sparbank 2018 

 Systeminstallationer 2014 banner

Team sportia Logga 2018

 Logga Team Sportia

Ange alt-text här.

 Toveks Bil 2016

  

 

 Vattenfall logga 2018

 

 

Varbergs Bostad_logo2_

Ange alt-text här.

flag

            besöksräknare 

    Besökare sedan 2008-12-27 

Postadress:
Tvååkers IF - Fotboll
Övrevi
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: 034040375
E-post: This is a mailto link

Se all info