Hoppa till sidans innehåll

Eskilsminne - Tvååkers IF

03 JUN 2018 21:29
Vi tog oss till Harlyckan under lördagen för match mot förra årets seriekonkurrent Eskilsminne, ett lag som vi i den sista omgången förra året besegrade och tog första platsen upp till division 1.
  • Skapad: 03 JUN 2018 21:29

J. Ekelundh

E. Nilsson, O. Nedanovski, V. Nilsson (K), T. Malm

R. Andersson, J. Persson, A. Winbo, A. Johansson

J. Eriksson, A. Rexhepi

Inhopp:
J. Adolfsson - A. Rexhepi 61'
V. Andersson - J. Eriksson 72'
D. Struski Persson - A. Johansson 80'

Första halvlek
En händelsefattig start på den första halvleken, det var två lag som fick slita i värmen på Harlyckans IP denna lördag. Men vi fick matchens första riktiga chans och det var efter fint spel där Jonatan kom till ett vasst avslut. Någon minut senare var det dock Eskil som fick matchens dittills bästa chans, och det var efter en hörna som Filip Egger fick på en riktig pangträff och hade bollen gått i mål hade Ettanfotboll enkelt kunnat välja ut omgångens mål, men ribban höll bollen kvar i spel. 

Utöver det var det Alexander Johansson som skapade våra bästa chanser till ledningsmål men hemmalagets försvarare blockade skotten bra. Tyvärr fick vi inte in det viktiga ledningsmålet och 0-0 stod sig halvleken ut. 

Andra halvlek
Vi fick till ett par halvchanser i början på den andra halvleken men det ledde inte till några riktigt heta möjligheter utan vi fick ett par hörnor men lyckades inte riktigt förvalta det. 

Med värmen ökade också misstagen hos både lagen och det kändes länge som att matchen skulle sluta 0-0, båda lagen hade några halvchanser men överlag var det en chansfattig historia. Tyvärr så i den 85:e minuten kom Eskil igenom efter ett fint anfall där vi inte riktigt är helt med i försvarsspelet och hemmalaget kom in bakom oss in i straffområdet och Emil Åberg fick bollen och tryckte distinkt in 1-0 vilket var extrem tungt.

Efter 1-0 försöker vi lyfta fram så mycket folk vi kan för att få till en kvittering men vi fick inte till någon riktigt farlig möjlighet och tyvärr fick vi inkassera årets andra förlust. 

Domare: Enzo Vesprini
Publik: 395
Mål: - 
Assist: -
Varningar: -

NÄSTA MATCH

Tvååkers IF - Kristianstad FC 6/6 kl 15.00

Skribent: Andree Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

facebook2

Logga Varbergs Sparbank 2018 

 Systeminstallationer 2014 banner

Team sportia Logga 2018

 Logga Team Sportia

Ange alt-text här.

 Toveks Bil 2016

  

 

 Vattenfall logga 2018

 

 

Varbergs Bostad_logo2_

Ange alt-text här.

flag

            besöksräknare 

    Besökare sedan 2008-12-27 

Postadress:
Tvååkers IF - Fotboll
Övrevi
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: 0340-40375
E-post: This is a mailto link

Se all info