Hoppa till sidans innehåll

Ljungskile SK - Tvååkers IF

13 MAJ 2018 09:06
En match med två ansikten, i första var vi det klart bättre laget men i andra tog hemmalaget över allt mer och såg ut att vara närmast segern, men vi ville annat och 0-1 i den 88:e minuten satt sådär ruskigt fint!
  • Skapad: 13 MAJ 2018 09:06

J. Dahlberg

E. Nilsson, O. Nedanovski, V. Nilsson (K), D. Struski Persson

R. Andersson, J. Persson, A. Winbo, A. Johansson

J. Eriksson, J. Adolfsson

Inhoppare:
T. Malm - A. Johansson 60'
A. Rexhepi - J. Eriksson 65'
C. Arvidsson - J. Persson 75'

Första halvlek
Vi öppnar riktigt vasst och både Jakob och Alexander har två bra lägen, där framförallt Jakobs är riktigt vasst efter att ha blivit frispelad av Jonatan. Ljungskiles första avslut i den 7:e minuten hade kunnat bli ett riktigt drömmål men Arvin Shojaees cykelspark funkades av Dahlberg. 

I den 21:a minuten hittar Jakob in till Jonatan och vår nummer 10 får ett bra läge men Ljungskiles målvakt Deni Kaksa gör en bra räddning. Våran dito Joakim Dahlberg svarade även han för en bra räddning i den 25:e minuten när Ljungskile fick en fin chans.

Eric Nilsson tog sig förbi hemmalagets ytterback med en gammal klassisk "gubbafint" när han spelade bollen på ena sidan backen och sprang om honom på den andra, inlägget nådde sedan till Alexander som fick till ett hyfsat avslut men tyvärr räddade målvakten ut till en hörna. 

Andra halvlek
Vi kom ut till den andra halvleken efter ett bra halvtidssnack där vi alla kände att vi skulle gå ut och vinna matchen, men vi fick inte ut det alls ute på plan, det var krampaktigt och vi hade svårt att hålla i bollen när vi väl fick den och det gjorde att Ljungskile fick ett rätt bra tryck på oss redan från start. 

Vi gör två tidiga byten i den 60:e och 65:e minuten när först Malm kommer in istället för Alexander och sedan Rex istället för Jonatan, detta för att försöka väcka laget till liv. 

Ljungskile skapar ett par riktigt vassa chanser och i den 75:e minuten trodde nog de flesta på Skarsjövallen att 1-0 skulle komma när Ajdin Zeljkovic fick till ett bra skott utanför straffområdslinjen men bollen toutchar Viktor Nilsson ut till en hörna. 

Christoffer Arvidsson kommer in i den 77:e minuten istället för Johan Persson på mittfältet. Några minuter senare får vi en bra chans när Rex kommer igenom bakom LSK:s backlinje men ett par toutch för mycket och han får inte riktigt till avslutet som han önskade. 

Men i den 88:e minuten skulle målet komma, Tobias Malm uppfattar snabbt att Rasmus har en fin position på ett inkast, Rasmus spelare bollen vidare till Rex som sedan hittar tillbaka in till Rasmus som tagit en fin löpning in i straffområdet och på ett tillslag trycker sedan vår nummer 14 in bollen bakom en chanslös hemmamålvakt, fantastiskt skönt och så viktigt! 

De sista minuterna blir en enda lång forcering från hemmalaget och man skapar en riktigt bra chans men den sträcker Dahlberg ut sig på rejält och limmar till och med bollen, och några minuter senare så hade vi tackat vår tillresta publik och Zigge Zagge hade ekat ur Skarsjövallens omklädningsrum! 

Domare: Daniel Böcker
Publik: 505
Mål: Rasmus Andersson
Assist: Ardian Rexhepi
Varning: Alexander Johansson

NÄSTA MATCH
Grebbestads IF - Tvååkers IF, Siljevi fredagen den 18:e maj klockan 19.00

Skribent: Andree Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

facebook2

Logga Varbergs Sparbank 2018 

 Systeminstallationer 2014 banner

Team sportia Logga 2018

 Logga Team Sportia

Ange alt-text här.

 Toveks Bil 2016

  

 

 Vattenfall logga 2018

 

 

Varbergs Bostad_logo2_

Ange alt-text här.

flag

            besöksräknare 

    Besökare sedan 2008-12-27 

Postadress:
Tvååkers IF - Fotboll
Övrevi
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: 0340-40375
E-post: This is a mailto link

Se all info