Hoppa till sidans innehåll

Nyförvärv: Eric Nilsson

11 FEB 2018 18:12
Högerbacken Eric Nilsson är nu för klar oss i Tvååkers IF, han ansluter från Varbergs BoIS där han har ett koppel av Superettanmatcher med de grönsvarta.
  • Skapad: 11 FEB 2018 18:12

Eric med förlutet i IF Elfsborg kom till Varbergs BoIS för några säsonger sedan och har med tiden hos de grönsvarta vuxit in mer och mer vilket gett honom ett antal Superettan matcher på CV:et, men nu är han alltså klar för oss i Tvååkers IF, och vi hälsar honom varmt välkommen! 

Du har nu kritat på för Tvååkers IF, vad har du för förväntningar på den kommande säsongen? 
En säsong med roliga matcher i Svenska cupen och i divsion 1. Truppen ser stark ut och jag ser oss som ett starkt lag i både cupen och serien. 

Du kommer från Varbergs BoIS där du spelat ett antal matcher i Superettan, vad hoppas du kunna bidra med?
Jag vill bidra med rutin från spel ovanifrån och jag vet vad som krävs för att vinna matcher. Kunna bidra med ett lugn på plan men givetvis också poäng, både för laget och mig själv. 

Vilken typ av spelare kan publiken förvänta sig i Eric Nilsson?
En spelare med bra passningsfot och en bra snabbhet med mina 194 centimeter och en kille som alltid jobbar hårt för laget. 


 

"Det är alltid välkomna tillskott med spelare som kommer uppifrån, dessutom verkar Eric vara en väldigt bra kille som direkt kommit in bra i gruppen. Vi såg en nytta i att få in en rutinerad högerback och jag tror Eric kommer göra det jättebra här hos oss. Nu börjar det närma sig cupen och detta kommer spetsa till laget ännu mer vilket verkligen behövs denna säsongen där vi har många tuffamatcher framför oss." - Mattias Lindström

Skribent: Andree Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

facebook2

Logga Varbergs Sparbank 2018 

 Systeminstallationer 2014 banner

Team sportia Logga 2018

 Logga Team Sportia

Ange alt-text här.

 Toveks Bil 2016

  

 

 Vattenfall logga 2018

 

 

Varbergs Bostad_logo2_

Ange alt-text här.

flag

            besöksräknare 

    Besökare sedan 2008-12-27 

Postadress:
Tvååkers IF - Fotboll
Övrevi
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: 034040375
E-post: This is a mailto link

Se all info