Hoppa till sidans innehåll

Nyförvärv: Tobias Malm

06 DEC 2017 08:19
Årets andra nyförvärv är klart och det blir ett namnstarkt sådant, Tobias Malm ansluter från Prespa Birlik. Han har tidigare representerat klubbar som t.ex. Malmö FF, Trelleborg, Landskrona BoIS och Östersund.
  • Skapad: 06 DEC 2017 08:19

Tvååkers IF är glada över att Tobias Malm skrivit på ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut och han blir en viktig pusselbit i truppbygget inför nästa års resa i både Svenska cupen och division 1. Han får nummer 9 på ryggen och vi ser fram emot att se honom på plan i den röda tröjan.

Vad gjorde att valet föll på Tvååkers IF?
Jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben ända sedan jag började träna med Tvååker i augusti. Bra tränare, spelar och personer som jobbar runt föreningen. Det är en familjär förening så det känns roligt att bli en del av den.

 Du har varit med och tränat hela hösten, hur tycker du truppen och klubben känns inför comebacken i division 1?
Det känns bra, klubben har lärt sig mycket sen förra resan i division 1. En bra mix av yngre och äldre spelare där alla är hungriga. Tränarna och spelarna vet vad som krävs och alla måste jobba åt samma håll och mål. Sen är det några små pusselbitar som skall läggas till men sen ser det riktigt bra ut!

Om du får beskriva dig själv som spelare för våra supportrar, hur beskriver du dig då?
En typisk nummer 9, haha nej skämt å sido. Men en löpstark spelare med bra grundteknik och en skaplig vänsterfot. Man skulle kunna säga en snabbversion av Mattias Lindström!

 


Tobias är en spelare som vi har haft ögonen på sedan i somras. Han har tränat med oss kontinuerligt sedan i augusti och besitter en hög högsta kapacitet. En ödmjuk kille med en inre drivkraft att göra sitt yttersta i Tvååkers IF. Jag förväntar mig mycket av Tobias både på och utanför plan. – Mattias Lindström


Tobias kommer senast ifrån division 2 klubben Prespa Birlik nere i Malmö, men han har innan dess representerat klubbar som Malmö FF, Trelleborg, Landskrona BoIS och Östersund. Med Malmö FF mötte han självaste AC Milan där han gjorde 2-1 målet för MFF som 19 åring.

Tobias är en löpstark yttermittfältare med briljant teknik och ett tungt avslut men han kan också spela ytterback. Han kommer bidra mycket till klubben både på och utanför plan med all den rutin han besitter trots sin unga ålder. Vi välkomna Tobias Malm till Tvååkers IF med öppna armar. – Emil Zander, Players Manager

Välkommen till Tvååkers IF! 

Skribent: Andree Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

facebook2

Logga Varbergs Sparbank 2018 

 Systeminstallationer 2014 banner

Team sportia Logga 2018

 Logga Team Sportia

Ange alt-text här.

 Toveks Bil 2016

  

 

 Vattenfall logga 2018

 

 

Varbergs Bostad_logo2_

Ange alt-text här.

flag

            besöksräknare 

    Besökare sedan 2008-12-27 

Postadress:
Tvååkers IF - Fotboll
Övrevi
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: 034040375
E-post: This is a mailto link

Se all info