Hoppa till sidans innehåll

Skövde AIK - Tvååkers IF

25 JUN 2018 07:53
Det blev en tråkig hemresa från Skövde kvällen innan midsommar, Skövde prickade in segermålet matchen 89:e minuten, detta efter att vi kvitterat i den 57:e och legat på för ett 1-2 mål.
  • Skapad: 25 JUN 2018 07:53

J. Dahlberg

E. Nilsson, A. Nilsson, V. Nilsson, T. Malm

R. Andersson, J. Persson, A. Winbo, A. Johansson

J. Adolfsson, O. Nedanovski

Inhoppare:
J. Ekelundh - J. Dahlberg 30'
A. Rexhepi - J. Adolfsson 70'
C. Arvidsson - A. Winbo 80'

Första halvlek
Det var en kall torsdagskväll i juni och temperaturen visade bara 8 enstaka plusgrader och addera regn så var det allt annat än behagligt. Spelet värmde inte heller under de inledande 45 minuterna, det var slarvigt passningsspel och dåliga beslut omvartannat, Skövde hade mest boll men utan att skapa några riktiga farligheter. 

Vi stack upp emellan åt men utan att skapa några riktiga farligheter, tyvärr fick Dahlberg lämna planen redan i den 30:e minuten efter att ha dragit på sig en bristning i vaden.

Första halvlek slutar 0-0 och det var mycket som kunde bli bättre i den andra halvleken, vilket det också blev.

Andra halvlek
I paus pratade vi om att gå ut och behålla vårt kompakta försvarsspel men att släppa på tyglarna offensivt och bli bättre i vårt passningsspel. Man fick en bra känsla  tidigt i den andra halvleken. Men tyvärr kom 1-0 till hemmalaget i den 51:a minuten efter att Malm slagit en passning till en hemmaspelare som satte fart mot vårt mål, han spelade sedan in till Wiliam Granath som tryckte dit 1-0. 

Men vi reste oss direkt och redan i den 57:e kunde vi kvittera efter en fast situation som tillslut gick ut till Alexander som hittade in till Rasmus som fint släppte tillbaka till Alex som tryckte in kvitteringen. 

Efter det var det nästan bara Tvååker, vi skapade två riktigt vassa chanser, först fick Malm chans att revanschera sig men hans bomb tog tyvärr i stolpen, sen hade Rasmus den bästa chansen till ledningsmål efter att ha fått bollen ett par meter från mål men bollen ville inte in. 

I övrigt hade vi många chanser att skapa bra lägen men oftast blev inlägget lite för långt, eller sista passningen hamnade på ett försvarsben. Det skulle straffa sig, i den 89:e minuten kom Skövdes bästa spelare Bilos Yonakhir fram mot straffområdet och curlade in bollen fint i det bortre krysset otagbart för Ekelundh. Surt som fan och den 3h långa bussresan blev inte speciellt roligt. Men en stor eloge till de supportrarna som tagit sig upp till Skövde dagen innan midsommar! 

Publik: 115
Domare: Adi Aganovic
Mål: Alexander Johansson
Assist: Rasmus Andersson

NÄSTA MATCH
Tvååkers IF - Åtvidabergs FF,  30/6 klockan 14.00

Skribent: Andree Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

facebook2

Logga Varbergs Sparbank 2018 

 Systeminstallationer 2014 banner

Team sportia Logga 2018

 Logga Team Sportia

Ange alt-text här.

 Toveks Bil 2016

  

 

 Vattenfall logga 2018

 

 

Varbergs Bostad_logo2_

Ange alt-text här.

flag

            besöksräknare 

    Besökare sedan 2008-12-27 

Postadress:
Tvååkers IF - Fotboll
Övrevi
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: 034040375
E-post: This is a mailto link

Se all info