Hoppa till sidans innehåll

Tvååkers IF - Ängelholms FF

30 MAR 2018 17:13
Denna långfredag var det dags för genrep och vi ställdes mot en ny seriekonkurrent, Ängelholms FF stod för motståndet och vi kunde gå vinnande ur striden med 3-0, efter en 1-0 ledning i paus.
  • Skapad: 30 MAR 2018 17:13

Joakim D

Eric N, Anton N, Fredrik H, David S P

Rasmus A, Johan P, Richard C, Alexander J

Oliver N (K), Jakob A

Inhopp:
Tobias Malm 55'
Jonathan Eriksson 65'
Adam Lindgren 65'
Christoffer Arvidsson 70'
Albin Winbo 70'
Viktor Andersson 70'

Första halvlek
Den första halvleken bestod av många tekniska misstag från båda lagen, men till vår fördel om man jämförde med Ängelholm var att vi tog kampen på ett mycket bättre sätt, vi vann många dueller och var klart mer aggressiva än våra motståndare i den första halvleken. Det skapades inte speciellt mycket chanser åt varken vårt håll eller från våra motstånderare, oftast var det den sista passningen som inte gick fram, men 1-0 skulle komma.

Anton levererade en toppklass frispark från ytterzon som Rasmus nådde högst på och nickade snyggt in 1-0, viktigt mål för oss och vi är vassa på fasta situationer och det är något som vi arbetar med ständigt vilket alltid är roligt när man får resultat. 1-0 stod sig halvleken ut. 

Andra halvlek
I den andra halvleken vässade vi till våra tekniska misstag och tog tag i matchen rejält och vi bjöd publiken på stundtals riktigt bra spel vilket också resulterade i två mål ytterligare i protokollet. 

2-0 kom efter att vi kom igenom på högerkanten, Rasmus forcerade in i straffområdet och kom sedan till avslut, han tryckte sedan in sin egna retur och vårt andra mål var ett faktum. 

3-0 kom efter en riktigt klass kontring, Haag bröt boll och inhopparen Tobias Malm tog meter efter meter med sin speed, Jakob och Jonathan tog bra löpningar och Malm släppte bollen i rätt tid till Jakob, han hittade sedan in till Jonathan som inte hade några problem att stöta in bollen bakom Ängelholms målvakt. 

Vi spelade sedan av matchen med god kontroll, och Ängelholm hade bara ett par små chanser men det var utan att någongång var riktigt farligt. Ett bra genrep och nu ser vi med tillförsikt fram emot nästa helgs premiär mot Utsiktens BK som under fredagen spelade 3-3 mot Lindome. Innan premiären är det dock dags för DM slutspel där vi ställs mot Galtabäcks BK på tisdagskvällen 18.30. 

Skribent: Andree Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

facebook2

Logga Varbergs Sparbank 2018 

 Systeminstallationer 2014 banner

Team sportia Logga 2018

 Logga Team Sportia

Ange alt-text här.

 Toveks Bil 2016

  

 

 Vattenfall logga 2018

 

 

Varbergs Bostad_logo2_

Ange alt-text här.

flag

            besöksräknare 

    Besökare sedan 2008-12-27 

Postadress:
Tvååkers IF - Fotboll
Övrevi
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: 0340-40375
E-post: This is a mailto link

Se all info