Hoppa till sidans innehåll

Tvååkers IF - Eskilsminne IF

17 SEP 2018 07:20
  • Skapad: 17 SEP 2018 07:20

J. Ekelundh

E. Nilsson, A. Nilsson, V. Nilsson (K), T. Malm

A. Johansson, R. Cindric, A. Winbo, A. Rexhepi

O. Nedanovski, J. Adolfsson

Inhoppare:
J. Persson – R. Cindric 59’
E. Gunnarsson – A. Nilsson 59’
R. Lipovac – T. Malm 76’ 

Första halvlek
Vi startade matchen helt okej och det kändes på förhand som att vi hade något bra på gång efter en trevande inledning på hösten, Albin skapade matchens första chans när han kom till avslut efter ett långt inkast signerat Anton Nilsson, bollen landade tillslut hos Albin som stod placerad utanför straffområdet, men bollen gick strax utanför stolpen.

Efter det var det ingen rolig första halvlek för vår del, utan det svajade rejält många gånger när Eskilsminne kom i anfall, oftast genom relativt enkla metoder men vi var inte alls på tårna och det kändes farligt väldigt ofta.

Bäst läge fick Eskils skyttekung Hofsö när han kom igenom väldigt enkelt, Johan halkande i utrusningen men kom upp perfekt för att kunna rädda avslutet. Man hade också ett avslut strax utanför stolpen.

I den 32:a minuten trodde nog de flesta på Övrevi att domaren skulle peka på straffpunkten efter att Eric Nilsson fällt Oliver Åkerman, men domaren drog upp ett gultkort till den sistnämnda för filmning, straffen skulle dock komma tre minuter senare. En djupledsboll rann igenom oss och Johan kom ut för att avstyra men kom någon sekund försent och istället för att ta bollen tog han spelare & domaren kunde inte annat göra än att peka på straffpunkten. Emil Åberg var säker och tryckte in ledningen till Eskil, klart välförtjänt.

Eskils ledning stod sig halvleken ut, detta utan att vi lyckades skapa något riktigt tryck mot Eskils mål i slutet av den första halvleken.

Andra halvlek
Två byten gjordes rätt tidigt i den andra halvleken, både Johan Persson och Eric Gunnarsson kom in istället för Richard respektive Anton i den 59:e minuten.

Vi styrde spelet men hade svårt att komma till några riktigt farliga chanser, försvarsspelet såg stabilare ut än under den första halvleken över hela plan och Eskil hade även de svårt att komma till farligheter även om de nog var rätt nöjda med matchbilden.

Vår bästa chans i den andra halvleken kom i den 89:e minuten när Rex fångade upp ett långt inlägg, men hans avslut räddades dock till hörna. Tilläggstiden bestod sedan av ett par fasta situationer på offensiv planhalva men vi lyckades inte skapa någon riktig farlighet. Istället var det Eskil som fick oceaner av ytor att kontra på och bäst chans hade Emil Åberg som tog avslut mot ett öppet mål i den 91:a minuten men bollen gick precis utanför stolpen.

Domare: Adi Aganovic
Publik: 230 personer
Mål: -
Assist: -
Varningar:
Oliver Nedanovski, Jakob Adolfsson

NÄSTA MATCH
Lunds BK – Tvååkers IF 23/9 klockan 14.00

Skribent: Andree Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

facebook2

Logga Varbergs Sparbank 2018 

 Systeminstallationer 2014 banner

Team sportia Logga 2018

 Logga Team Sportia

Ange alt-text här.

 Toveks Bil 2016

  

 

 Vattenfall logga 2018

 

 

Varbergs Bostad_logo2_

Ange alt-text här.

flag

            besöksräknare 

    Besökare sedan 2008-12-27 

Postadress:
Tvååkers IF - Fotboll
Övrevi
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: 034040375
E-post: This is a mailto link

Se all info