Hoppa till sidans innehåll

Tvååkers IF - Kristianstad FC

06 JUN 2018 21:17
Det var dags för hemmamatch igen, denna gången mot Kristianstad FC! Efter en mindre bra första halvlek blev det en bättre andra detta lite tack vare en utvisning tidigt i den andra, tyvärr räckte det inte till tre poäng utan det blev bara en.
  • Skapad: 06 JUN 2018 21:17

J. Dahlberg

E. Nilsson, O. Nedanovski, V. Nilsson (K), T. Malm

R. Andersson, J. Persson, A. Winbo, A. Johansson

J. Eriksson, A. Rexhepi

Inhopp:
J. Adolfsson - J. Eriksson 45'
V. Andersson - A. Rexhepi 45'
A. Nilsson - V. Nilsson 87'

Första halvlek
Vi startade den första halvleken relativt bra, och gör det vi snackat om innan matchen. I den 19:e minuten kommer matchen första riktigt vassa chans och det är Jonte som stressar Kristianstads målvakt rejält och bryter bollen, han spelar Rasmus som "bara" skall lägga bollen över målvakten som är långt ut, tyvärr får Rasmus inte till avslutet utan det går utanför. Utsparken senare vinner Persson en luftduell bollen hamnar hos Rex som spelar fram till Rasmus som sedan hittar Alexander som tagit en fin löpning in i straffområdet, han rundar målvakten men KFC:s målvakt och försvarare är var följsamma och kunde bryta till en hörna.

Efter dessa chanserna trodde man från sidan att vi skulle få ett momentum i matchen men det byttes istället emot att vi tappade mycket av spelet och den andra halvan av den första halvleken bestod mest av felpassningar, dåliga mottagningar och värderingar detta ledde till att KFC tog över matchen utan att riktigt skapa några vassa chanser. Men i den 45:e minuten fick de en hörna som skulle visa sig bli farlig. 

Såpass farlig att vi kunde ändra till 0-1 på resultattavlan efter att vi tappat markeringen på Paulo Ippolito som kunde sätta huvudet till och trycka in ledningsmålet. 

Andra halvlek
Vi gör ett dubbelbyte i paus där både Jonte och Rex fick lämna plats åt Jakob ochAlsdsdsddsd Victor. Vi var fast beslutna om att gå ut och visa oss från vår bästa sida i den andra halvleken och gå ut och ge allt. 

I den 57:e minuten kom Kristianstads lagkapten och viktiga spelare Jesper Modig drog på sig sitt andra gula kort efter en klumpig satsning på Albin Winbo, det gav effekt redan anfallet efter. 

Victor Andersson vann boll på mitten och den kom fram till Alexander som tog bollen framåt och kom till avslut, det gick i stolpen och på returen hann Rasmus Andersson först och tryckte in returen, 1-1 nu fick vi läget att gå för tre poäng på riktigt! 

KFC kom långt ner och försvarade den poäng som de hade, vi fick bra snurr på spelet men saknade de sista procenten för att riktigt skapa de heta chanserna utan de flesta slutade i hörnor eller skott som antingen blockades eller gick utanför. 

Tyvärr fortsatt det så de sista 30 minuterna och vi lyckades inte få in bollen som isåfall skulle lett till 3 poäng utan vi fick en poäng denna eftermiddag, nu laddar vi om inför toppmatch mot Torn på lördag! 

Domare: Daniel Böcker 
Publik: 420
Mål: Rasmus Andersson
Assist: Alexander Johansson
Varning: Oliver Nedanovski

NÄSTA MATCH
Torns IF - Tvååkers IF, lördagen 9/6 16.00

Skribent: Andree Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

facebook2

Logga Varbergs Sparbank 2018 

 Systeminstallationer 2014 banner

Team sportia Logga 2018

 Logga Team Sportia

Ange alt-text här.

 Toveks Bil 2016

  

 

 Vattenfall logga 2018

 

 

Varbergs Bostad_logo2_

Ange alt-text här.

flag

            besöksräknare 

    Besökare sedan 2008-12-27 

Postadress:
Tvååkers IF - Fotboll
Övrevi
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: 0340-40375
E-post: This is a mailto link

Se all info