Hoppa till sidans innehåll

Tvååkers IF - Lunds BK

06 MAJ 2018 11:27
Årets första kryssmatch blev under lördagen ett faktum när Lunds BK kom till Övrevi för den "riktiga" premiären på A-plan efter två matcher på konstgräs! 0-0 blev resultatet i en annars relativt händelserik match.
  • Skapad: 06 MAJ 2018 11:27

J. Dahlberg

E. Nilsson, O. Nedanovski, V. Nilsson, D. Struski Persson

R. Andersson, J. Persson, R. Cindric, A. Johansson

J. Eriksson, J. Adolfsson

Inbytta:
T. Malm - R. Andersson 62'
A. Winbo - R. Cindric 62'
A. Rexhepi - A. Johansson 82'

Första halvlek
Vi fick en bra chans redan efter någon minut när Jonatan vinner en luftduell som Jakob löper på, han hittar sedan Alexander som kommer till avslut med målvakten räddar till hörna. Lunds bästa chans kom i den 21:a minuten på en andra boll som Dahlberg gör en jätteräddning på ut till hörna.

En bit in i den första halvleken kommer vi runt fint och får en hörna som Oliver når högst på, men Lunds målvakt Jakob Tånnander gör en jätteräddning. 

I övrigt var det en relativt händelsefattig första halvlek som var trög och vi hade svårt att få tempo i spelet mot ett defensivt välstrukturerat Lund som krympte ytorna bra. 

Andra halvlek
Den andra halvleken är klart bättre än den första och vi får ett bra tryck på Lund och har ett koppel av bra chanser att avgöra matchen även om Lund också stack upp ett par gångar när vi slarvade rejält och det hade kunnat straffa oss rejält. 

Vi gjorde ett dubbelbyte i den 62:a minuten där Rasmus och Richard lämnade plats åt Malm & Winbo. Några minuter senare hittade Alexander in med ett riktigt bra inläg till Jonatan som nickade i stolpen. Mellan minut 70-80 skapar vi ett par riktigt vassa chanser men bollen vill inte in, även Lund har ett par hyfsat bra chanser men vi lyckas freda målet. 

I den 83:e minuten slår nyss inbytta debutanten Ardian Rexhepi in en hörna som Oliver når högst på men nicken går även de i stolpen. I matchen slutminuter får sedan Lund en jättechans att avgöra men vi lyckas rädda upp den situationen. 

Domare: Joakim Östlind
Publik: 375
Varningar: Jakob Adolfsson, Ardian Rexhepi, Eric Nilsson

NÄSTA MATCH
Ljungskile SK - Tvååkers IF, den 12:e maj klockan 16.00 

Skribent: Andree Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

facebook2

Logga Varbergs Sparbank 2018 

 Systeminstallationer 2014 banner

Team sportia Logga 2018

 Logga Team Sportia

Ange alt-text här.

 Toveks Bil 2016

  

 

 Vattenfall logga 2018

 

 

Varbergs Bostad_logo2_

Ange alt-text här.

flag

            besöksräknare 

    Besökare sedan 2008-12-27 

Postadress:
Tvååkers IF - Fotboll
Övrevi
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: 0340-40375
E-post: This is a mailto link

Se all info