Hoppa till sidans innehåll

Tvååkers IF - Utsiktens BK

08 APR 2018 14:42
Premiären är avklarad och det känns som att det inte är första gången publiken på Övrevi bjöds på spänning och dramatik under hela matchens 90 minuter. I den 88:e matchminuten kom avgörande 2-1 till allas jubel!
  • Skapad: 08 APR 2018 14:42

J. Dahlberg

E. Nilsson, A. Nilsson, V. Nilsson (K), D. Struski Persson

R. Andersson, R. Cindric, J. Persson, A. Johansson

O. Nedanovski, J. Adolfsson

Inhopp:
T. Malm - A. Johansson (65')
J. Eriksson - O. Nedanovski (80')
A. Winbo - J. Persson (83')

Första halvlek
I solgasset på Övrevi IP:s konstgräsplan startade matchen ganska avvaktande och inget av lagen tog dirket tag i matchbilden, vi skapade lite tryck främst genom Antons långa inkast men vi förmådde inte att skapa några riktigt heta chanser. 

Utsikten som är ett spelande lag hade en del boll men inte heller de kom till speciellt många chanser, men i den 22:a matchminuten skulle de dock göra 0-1, på en hörna där vi inte är med på andra bollen gör Robin Book inga misstag när han bombade in ledningsmålet otagbart för Dahlberg. 

I övrig så gör vi en bra första halvlek där vi alla känner att detta inte blir en omöjlighet att vända, tyvärr skapar vi inte de där riktigt heta målchanserna för en kvittering, men det skulle komma.

Andra halvlek
Fast beslutna om att vända på steken gick vi ut i enad trupp för att göra slag i sak, och redan i den 48:e minuten hängde en kvittering i luften men Alexander Johanssons kantfrispark som nådde Oliver tog i stolpen, på den efterföljande returen var kapten Nilsson nära trycka in bollen men Utsikten räddade till hörna. 

I har en bra press under hela den andra halvleken, defensivt ligger vi väldigt bra och Utsikten har svårt att skapa några chanser. Tobias Malm kom in i matchminut 65 istället för Alexander Johansson. Tio minuter senare skulle kvitteringen så komma, Malm tog hand om hörnan som nickades ut ur straffområdet, där stod Richard Cindric på plats och tryckte in kvitteringen snyggt. 

I matchminut 80 och 83 kommer först Jonatan in istället för Oliver och Albin Winbo in istället för Johan Persson, och med lite ny energi på plan gick vi för ledningsmålet, i den 88:e minuten kombinerar vi oss snygg fram på högerkanten, "DSP" (David Struski Persson) visar magnifik spelförståelse när han bara stry fram ett instick till djupledslöpande Adolfsson som sedan slår in bollen mot Rasmus och Jonatan som störtar mot första ytan, den sistnämnda är sist på bollen och bollen går in till 2-1, vändningen är fullbordad till publikens stora jubel, och vilken start på återkomsten i Division 1! 

Domare: Andreas Ekholm
Publik: 350
Mål: Jonatan Eriksson, Richard Cindric
Assist: Jakob Adolfsson

NÄSTA MATCH
Oskarshamn AIK - Tvååkers IF
Lördagen den 14/4 klockan 16.00  

Skribent: Andree Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

facebook2

Logga Varbergs Sparbank 2018 

 Systeminstallationer 2014 banner

Team sportia Logga 2018

 Logga Team Sportia

Ange alt-text här.

 Toveks Bil 2016

  

 

 Vattenfall logga 2018

 

 

Varbergs Bostad_logo2_

Ange alt-text här.

flag

            besöksräknare 

    Besökare sedan 2008-12-27 

Postadress:
Tvååkers IF - Fotboll
Övrevi
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: 0340-40375
E-post: This is a mailto link

Se all info