Välkommen Camilla Hamnemo till Tvååkers IF !

25 NOV 2018 18:46
Vi fortsätter vår satsning på damfotbollen och värvar tränare med meriter från Allsvenskan som spelare och gedigen utbildning som ledare inom fotbollen.
  • Skapad: 25 NOV 2018 18:46

Vem är Camilla Hamnemo?

En Varbergsbo med tre tonårsbarn som numera arbetar på Kultur och fritid i Falkenberg som skog och kustchef. Jag är allmänt idrottsintresserad, men fotbollen är nummer ett och ligger närmast hjärtat. Friluftsliv, surf, padel och skidåkning vill jag och hela familjen gärna få till när det går. Bor man nära Apelviken och padelhallen finns ju möjligheten till  snabb och spontan inställning.

Vilka klubbar har du spelat med som aktiv?

Fotbollsspelare 1977-2017 J alla divisioner men mest i div 1 och allsvenskan.

Vallen ungdomsfotboll och div 2, GAIS/ Jitex 1987-1990 allsvenskan, Flicklandslag 87-89, Mariestad 1991-1992 div 1 och allsvenskan, Varbergs GIF 1992-1998 div 1, Astrio 1999-2000 div 1 och allsvenskan. (Varbergs BOIS)

Utbildningar inom fotboll/ledarskap:

Idrottsledarlinjen 1 år                     Katrineberg FHS, fotboll, anatomi, fysiologi, idrottsskador massage mm

Processledning                                 Bosön idrottshögskola

Fritidsledarutbildning 2 år            Viskadalens FHS, Teambuilding och frilufsliv, UGL mm

Organisation och ledarskap 4 år Linneuniversitetet , chef och ledarutbildning

ULL utvecklande ledarskap          Militärhögskolan 2016

Idrottsledarskap                               Halmstad högskola 2011

Fotbollsutvecklare                           Halmstad högskola  jan 2018-NU

Bästa fotbollsminne?

I nutid träningslägret med Vinberg där tjejerna som arrangerade gjorde riktigt högklassiga blåsningar som gav oss många skratt och svetsade samman laget socialt hela året.

Några guldkorn var annars att vinna Gothia cup som ung tjej, sedan att spela i flicklandslaget, och hela SM guld året med Jitex som innebar utveckling. Där fanns nämligen nio landslagsspelare på varje träning.

Bästa laget och spelaren du mött?

Älvsjö och Viktoria Svensson.

Vad gjorde att du valde Tvååkers IF ?

Ja har följt klubben av och till och har tyckt att föreningen har goda möjligheter till fotboll året om plus att de har lyckats i samarbetet med skolan. Det är en trevlig klubb, lite utanför stan med god organisation som satsar på jämställdhet och vill utvecklas.

Någon favorit bland spelsystem?

Allt beror på spelarnas olika kvalitéer vad som är mest fördelaktigt. Förhoppningen är en offensiv uppställning!

Egen målsättning med 2019?

Komma bra in i föreningen, ledarstaben och truppen och hitta nycklarna till att ta fler poäng i div 2 än förra året.

Lyckas locka fram spelglädje och motivera spelare att höja sin prestationsnivå ett snäpp.

Vi önskar Camilla hjärtligt välkommen till Tvååkers IF!

Skribent: Jenny Torstensson