Fotbollsläger 2018

Nu är det dags att anmäla sig till årets fotbollsläger för flickor och pojkar 5 – 13 år, som hålls på Övrevi i Tvååker lördag-söndag 18 - 19 augusti.

Lägret börjar som vanligt på lördag morgon och avslutas på söndag lunch. Lek & Boll avslutar på lördag lunch. På lördagskvällen är föräldrar och syskon välkomna på gemensam grillning, där ni tar med egen picknickkorg. Grillar finns. Lägerdeltagarna bjuds på grillning. I samband med detta spelas en all-star-match.

Övernattar gör vi i militärtält lagvis.

Förslag från lägerkommittén att mobiltelefoner lämnas hemma.

Lägeravgiften är 400 kr per barn.

Avgiften betalas in på föreningens bankgiro: 380-9142

OBS !!! Glöm inte att skriva namn och lag för den inbetalningen gäller när ni betalar.

I lägeravgiften ingår boll, t-shirt, vattenflaska och värdecheck från Team Sportia på 50 kr.

OBS! Medlemsavgiften måste vara betald för att få deltaga på lägret. (Gäller inte Lek & Boll där medlemsavgiften är frivillig.)

Anmälan senast den 21 juni

Utrusningslista