Följ sidan "Tvååkers damlag"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Tvååkers damlag

Målet är att vi om ett halvår ska ha ett fullt, aktivt och väl fungerande damlag i Tvååkers IF igen! Vi börjar med att sprida ordet om att vi ska starta upp och att bjuda in till ett möte för alla som är intresserade den 1 september.

Känner du någon som brukar säga att hon saknar fotbollen, kanske din syster, kompis, mamma eller dotter, din kusin eller är det så att du själv vill vara med i laget, spela boll och ha kul tillsammans? Då är du varmt välkommen! Hjälp oss att sprida ordet genom att bjuda in intresserade till Facebookevenemanget och anmäl ditt eget intresse!

Här når du evenemanget!

I damsektionen och styrelsen i Tvååkers IF är vi alla eniga om att vi måste ha igång ett damlag i klubben igen!

blobid0.png

Inga nyheter är skapade