Torsdagskväll på Övrevi

30 JAN 2020 20:47
30 januari, 5 grader varmt, inget regn och ingen vind. Bättre fotbollsväder blir det inte så här års. Inte undra på att det var full fart på träningen både vad det gäller spel och ”tugg”.
  • Skapad: 30 JAN 2020 20:47

På bilden ser vi två mycket närvarande föreningsledare.Sportchef Ulf och Herrsektionsordförande Mikael framför ett utrymme som de väl känner till ;)

- Det har vart riktigt bra träningsveckor säger Ulf Persson. Inga skador och inte mycket sjukdomar så gänget är på rätt väg.
Även Ulf har haft en bra säsong så här långt. Spelartruppen ser intressant ut även om arbetet med den inte är helt klart ännu.

I veckan spelades den första träningsmatchen mot Halmstad BK. Laget klarade sig riktigt bra mot det meriterade motståndet. Matchen slutade med en knapp förlust och Dolfen blev årets premiärmålskytt när han reducerade till 1-2 som också blev slutresultatet.
Till helgen är det ”hel helg” i Göteborg. Några träningar eller matcher blir det inte utan inriktningen är teori med spelsystem, genomgång av olika spelmoment etc etc.

Mikael Ekvall pratade mest i telefon. Det är många kontakter som ska hållas igång! Det var allt ifrån tv-sändningar vid nästa träningsmatch mot Örgryte till samtal med en eventuell ”materialare”.
Kvällen avslutades som vanligt på torsdagarna med gemensam måltid inne i klubbstugan innan det bar hemåt för en god natts sömn. Imorgon är det träning igen!