Hoppa till sidans innehåll

Club 1920


                        

110324_1920-logo

Inbjudan till Club 1920

 

1920 Första världskriget är över. Fred råder i Europa. En och annan automobil hostar fram genom Fastarp. Ångloksdragna tåg stannar till på bangården vid Lantmanna. Och på fotbollsplanen (Karlaplan) spelas det fotboll, lite oorganiserat och spontant. Men just det här året - 1920 - gör fotbollsentusiasterna slag i saken och organiserar fotbollen. Tvååkers Idrottsförening bildas. TIF ritas in på fotbollskartan.

   2010 fyllde därmed föreningen 90 år. Detta jubileum firade TIF med att för första gången i sin långa historia gå upp i division 2. För att fem år senare ta ytterligare ett kliv upp i tabellsystemet, till division 1 södra.

   Klubben har genomfört en lång resa. Men med en stor portion idealism och ett gediget fotbollsintresse har klubben hållits vid liv. Långa tider har man hört hemma i de lägre divisionerna, och få trodde väl att TIF skulle ta steget upp till division 1   Och det steget blir häftigt. På division 3 nivå spelar 144 lag. I division 2 som är uppdelat på sex stycken serier innehållande 14 lag, alltså totalt 84 stycken klubbar. I division 1 har man inför säsongen 2018 utökat antalet lag till 16 i varje serie, så totalt innehåller de två divison 1 serierna 32 lag. Nu huserar TIF bara två steg under högsta serien och vi kan titulera oss själva som topp 64 i hela landet.  

   Med konkurrensen ökar också kraven. Det krävs bättre spelare, utbildningspengar och kontrakt, vilket kostar pengar. Men samtidigt ökar marknadsvärdet. Med flera välkända lag som Åtvidaberg, Ljungskile och Landskrona ökar marknadsexponeringen. TIF har tagit steget in i finrummet. Och där vill vi gärna också se dig och ditt företag.  

 

Inbjudan till Club 1920. Tvååker IF:s sponsorgrupp inbjuder speciellt dig och ditt företag till Club 1920. Dels för att hedra ett envetet och engagerat arbete från både spelare och idealister genom åren. Men också för att lyfta fram den speciella kultur som råder i TIF.

   Vi tror att du och ditt hjärta hör hemma i Club 1920 och bjuder härmed in dig till vår speciella vip-klubb. Som medlem får du en rad förmåner.

   Du ska också veta att du med ditt bidrag är med och etablerar och konsoliderar TIF i division 1.

   Du bidrar till en bättre spelarutbildning, en attraktivare klubb för spelarna och till en ännu mer dynamisk, framåtsiktande förening.

   Du är också med och utvecklar ungdomssamarbetet med Galtabäck. Och det bästa av allt: Du bidrar till att du själv och alla supportrar får se ännu bättre fotboll på Övrevi.

 

Välkommen i klubben - Club 1920

 

 

 

  

Medlemsförmåner i Club 1920
 

Härmed har du som medlem i Club 1920 följande förmåner under 2018
 

1 st frikort till Tvååkers IF:s samtliga herrseniormatcher hemma

1 sdekal som styrker ditt medlemsskap i Club 1920

1 st bussresa med supporterbuss till valfri bortamatch

Specialinbjudan till sponsorträff på Övrevi i samband med en hemmamatch

Namn på samlingsskylt på Övrevi

Namnet på Tvååkers IF:s hemsida under Club 1920

Medlemsskap som stödjande medlem i Tvååkers IF
 

Pris för detta paket är: 1920:-

 

Kontakta Sven Olofsson: 073-204 72 64  

E-post: This is a mailto link 

 

     

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 01 AUG 2018 12:21 Skribent: Hans Klaive

Postadress:
Tvååkers IF - Fotboll
Övrevi
43277 Tvååker

Kontakt:
Tel: 034040375
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Ange alt-text här.

   

 

 

 Vattenfall logga 2018

 

 

 

Varbergs Bostad_logo2_