Registrering/licensiering

Från 12 år måste spelare ungdomsregistreras. Från 15 år måste spelare licensieras.

"Föreningen ska, innan ungdomsregistrering sker, inhämta spelarens och dennes vårdnadshavares intyg att föreningen har rätt att registrera spelaren och att spelaren samtidigt medger att dennes personuppgifter får föras in i spelarregistret (FOGIS). Intyget som gäller ska förvaras hos föreningen och ska på anmodan kunna uppvisas för SvFF."

I klartext innebär detta att ni måste ha spelarens och förälderns godkännande innan de kan registreras i FOGIS. Skirv ut blanketter nedan och se till att ni får dem ifyllda. Lämna de ifyllda blanketterna i T/G:s fack på kansliet på Övrevi.  När vi fått in blanketter ser vi till att spelaren blir registrerad/licensierad i FOGIS.

Det är respektive lagledares ansvar att se till att lagets spelare blir registrerade.

Att spela med oregistrérad/olicensierad spelare innbär poängavdrag och böter!

Läs mer om licenser och spelarregistrering här

Blankett för ungdomsregistering här

Blankett för licensiering här