2022-04-19 22:56

Marie Westman, om matchen:

Svårt att sammanfatta en sån här stund och match Så härligt o säga att nu är Tvååker damer med i seriespel igen.TJOHO

Från ett gäng tjejer som kommer från alla håll till idag på premiär dagen är en go känsla. Vi ledare så stolta över detta härliga damlag. I dagens debutmatch faller vi med flaggan i topp.

Oskarström som var dagens motståndare var lite tuffare än oss, framför allt i första halvlek. Båda lagen rullade boll och höll bollen på backen så att säga. Roligt att se.

Vi hade många fina kombinationer där vi använde alla våra lagdelar och skapade många fina farliga lägen. Detta ger mersmak. Tänk att detta endast är 3:e matchen tillsammans!

Oskarström tog ledningen med både 0-1 och 0-2 men vi var sååå nära att göra 1-1 innan deras 0-2 mål. I andra halvlek kryper vi närmare våra motståndare men målet lät vänta på sig. Till slut efter många fina anfall satte Carin Svensson 1-2 och vilken glädje och så rättvist.

Vi krigar men vi orkar inte riktigt hela vägen så faller som sagt med flaggan i topp. Vi tar lärdom av matchen och blickar fram mot nästa match. Vi kommer att bli mer och mer samspelta ju fler matcher vi får lira.

SÅ Stolt över alla i dagens match. Extra plus dock till Julia Johansson och Carin Svensson. Vår målvakt för dagen Elin Turesson gör det med Bravur.