Tvååkers IF

Första träningen med Damlaget
2021-09-06 18:54
Den första träningen blir tisdagen den 28 september kl 18.30 på konstgräsplanen på Övrevi. Den nya damlagstränaren kommer att hålla i träningen och påbörja sitt uppdrag hos oss! (Om du inte spelat på den innan så hittar du den längst in på området från parkeringen sett, bortanför alla byggnaderna).
Efter träningen kommer vi att ha ett möte då vi bjuder på något gott att äta (som man blir mätt på) och tränaren får lära känna er spelare lite grand, samt presentera sig och sitt förslag på hur träningar och annat roligt kan läggas upp under höst och vinter.
Vi vet att många av er är ivriga att komma igång, så kanske blir det läge för er att prova skorna lite och känna på en boll på hemmaplan innan den 28:e Vi kan berätta att förutom de 25 som var på mötet så har 13 personer till anmält sig via enkäten på FB!

Varmt välkommen hälsar Damsektionen och din blivande tränare!
Vi har ett lag!!
2021-09-01 21:03

Ett härligt gäg kom på nystartsmöte på Övrevi ikväll, den 1 september. Så roligt att så många kom och vi vet att ännu fler är intresserade av att vara med. Vi har alltså fått ihop ett lag och kan starta upp på nytt så som vi hoppades kunna göra.

Vi har också en tränare som vi ska presentera inom kort!

Vill du ocskå vara med och spela, eller genom att stötta laget på annat sätt? Anmäl ditt intresse i det här formuläret:

Vi startar upp damlaget igen!
2021-07-28 12:29

Målet är att vi om ett halvår ska ha ett fullt, aktivt och väl fungerande damlag i Tvååkers IF igen! Vi börjar med att sprida ordet om att vi ska starta upp och att bjuda in till ett möte för alla som är intresserade den 1 september.

Känner du någon som brukar säga att hon saknar fotbollen, kanske din syster, kompis, mamma eller dotter, din kusin eller är det så att du själv vill vara med i laget, spela boll och ha kul tillsammans? Då är du varmt välkommen! Hjälp oss att sprida ordet genom att bjuda in intresserade till eventet och anmäl ditt eget intresse! Vi fyller på med mer information här efter hand.

Jag heter Linda Höidal och är med i damsektionen och Styrelsen i Tvååkers IF och där är vi alla eniga om att vi måste ha igång ett damlag i klubben igen!

Här hittar du evenemanget på Facebook: https://fb.me/e/6C0yxxsDu