Tvååkers IF

TIFFunny cup 2022

2022 så hoppas vi att vi återigen kan träffas i Tvååker för att spela vår TiffunnyCup! En tjejturnering där flickor från 5 till 14 år spelar fotboll på vår fina anläggning Övervi.

Den 24 och 25 september 2022 är ni välkomna till Övervi i Tvååker.

Nu är anmälan öppen så det är bara att gå in och anmäla sig. Klicka på länken:

Till TIFFunny Cup

Har ni frågor? Skicka mail till: tiffunnycup@gmail.com

Ni kan även ta kontakt med  Benny 070-564 11 09.

Med hjärtliga hälsningar

Tiffunny Cup 2022-kommittén

TIFunny cup 2021
2021-09-29 20:07
Lugnet har lagt sig på Övrevi efter två härliga fotbollsdagar och vi känner oss både glada och tacksamma över att ha kunnat genomföra årets TIFunny Cup.
Tack till alla deltagande lag för att ni har hjälpt till att skapa så god stämning här hos oss i Tvååker!
För att vi ska kunna genomföra ett så här stort arrangemang krävs det människor, många människor! Vi vill tacka alla er fantastiska funktionärer, minst 200 personer, från Tvååkers IF och Tvååker/Galtabäck som gör det möjligt för oss att genomföra cupen
Så, 97 lag, 269 matcher och 1650 hamburgare senare säger vi tack och på återseende nästa år

2021-09-25 08:53