Tvååkers IF

Årets TIF:are

Ett heders- och vandringspris i Tvååkers IF skänkt av Lantmännen i Tvååker med följande regler.

1. Skall tillfalla någon medlem i Tvååkers IF, spelare, ledare, styrelseledamot eller övrig medlem som under året utfört något särskilt för föreningen som är värt att uppmärksamma lite extra. En prestation eller insats som ger eller kommer att betyda en positiv utveckling för Tvååkers IF.

2. Pristagare skall utses av Tvååkers IF:s huvudstyrelse.

3. Heders- och vandringspriset skall delas ut före det aktuella årets utgång.

4. "Årets TIF:are" erövras för alltid av den medlem som först får 3 inteckningar i priset.

Tvååker den 18/11 1996

Mats Pettersson

Årets TIF:are 2022
2022-03-01 16:15

”Årets Tiffare är en person som med sin värme och prestigelösa sätt har bidragit till att Tvååkers IF befinner sig där man gör som förening. Han har efter en egen karriär som såväl ungdom och seniorspelare med fina insatser bakom sig i föreningen, fortsatt att engagera sig som tränare och ledamot i ungdomssektionen. Han har i sitt ledarskap en förmåga att engagera människor runt om kring sig, alltid finnas till hands och var behjälplig, på ett sätt som utstrålar ett oerhört engagemang för våra ungdomar och vår förening. Han har, under sina år som ordförande i ungdomssektionen, lyft arbetet ett par steg till en mycket väl fungerande verksamhet med engagerade tränare och ledare.

Årets Tif:are är Jens Lund

Årets TIF:are 2021
2021-07-29 15:05

Motivering årets TIF:are 20