SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tvååkers IF

Årets TIF:are

Årets TIF:are

Ett heders- och vandringspris i Tvååkers IF skänkt av Lantmännen i Tvååker med följande regler.

 

1. Skall tillfalla någon medlem i Tvååkers IF, spelare, ledare, styrelseledamot eller övrig medlem som under året utfört något särskilt för föreningen som är värt att uppmärksamma lite extra. En prestation eller insats som ger eller kommer att betyda en positiv utveckling för Tvååkers IF.

 

2. Pristagare skall utses av Tvååkers IF:s huvudstyrelse.

 

3. Heders- och vandringspriset skall delas ut före det aktuella årets utgång.

 

4. "Årets TIF:are" erövras för alltid av den medlem som först får 3 inteckningar i priset. 

 

Tvååker den 18/11 1996 

Mats Pettersson

Årets TIF:are 2021
2021-07-29 15:05

Motivering årets TIF:are 20

”Årets Tiffare är en person som med sin kompetens och prestigelösa sätt har bidragit till att Tvååkers IF befinner sig där man gör som förening. Var med och formade samarbetet mellan TIF och Gbk i ungdomssektionen, utvecklat spelare som ungdomstränare och har nu en stor del i att vi befinner oss i fotbollens finrum genom sitt arbete i herrsektionen. Utöver detta dragit sitt strå till stacken och fostrat två framstående barn som många år varit grundpelare i våra seniorlag. En person man bara kan gilla att vara nära och man blir glad av att se på vårt Övrevi.”  Årets Tif:are är Ulf Persson

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer