SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tvååkers IF

Årets TIF:are

Årets TIF:are

Ett heders- och vandringspris i Tvååkers IF skänkt av Lantmännen i Tvååker med följande regler.

 

1. Skall tillfalla någon medlem i Tvååkers IF, spelare, ledare, styrelseledamot eller övrig medlem som under året utfört något särskilt för föreningen som är värt att uppmärksamma lite extra. En prestation eller insats som ger eller kommer att betyda en positiv utveckling för Tvååkers IF.

 

2. Pristagare skall utses av Tvååkers IF:s huvudstyrelse.

 

3. Heders- och vandringspriset skall delas ut före det aktuella årets utgång.

 

4. "Årets TIF:are" erövras för alltid av den medlem som först får 3 inteckningar i priset. 

 

Tvååker den 18/11 1996 

Mats Pettersson

Årets TIF:are 2023
2023-11-30 10:55

En förening består av ett antal stöttepelare på vilka föreningens fundament vilar.

I vår förening har vi många personer av den digniteten men få har gjort och gör ett så starkt intryck som just denna person.

Även om detta pris inte skall delas ut för lång och trogen tjänst så är det nog få som gjort så många år i föreningens tjänst.

 

Det är inte så otänkbart att resonera i termer som, nu har jag gjort mitt eller nu får någon annan ta vid. Men denna person växlar bara område och kör på oavsett om det gäller våra matcher, hundutställning eller annat så finns personen oftast på plats och bidrar.

 

Denna person gör det också med ett stort hjärta och ett stort mått av omtänksamhet och värme till de människor som finns runtomkring.

 

Denna personen vill man ha i sitt lag.

 

Mina damer och herrar …

 

 

Årets Tifare: Bernt Holm

Årets Tif:are 2022
2023-04-10 13:07

Utpräglade föreningsmänniskor som alltid ser till föreningens och samhällets bästa, bidrar med engagemang, seriositet och stort hjärta på ideell basis, så att andra får möjlighet till träning och tävling, utan krav på egen vinning eller ersättning.

Att ha denna fantastiska egenskap är en av grundpelarna som gör att vi kan bedriva verksamhet i vår förening.

Priset går i år till två personer, där båda har stor del att våra arrangemang fungerar och genomförs på ett lysande sätt. Oavsett vilket arrangemang eller uppdrag det gäller, har de antingen en drivande roll eller hjälper till på annat sätt.

 

Årets Tiffare 2022 är Helene Andersson och Sven-Anders Svensson

Årets TIF:are 2021
2022-03-01 16:15

”Årets Tiffare är en person som med sin värme och prestigelösa sätt har bidragit till att Tvååkers IF befinner sig där man gör som förening. Han har efter en egen karriär som såväl ungdom och seniorspelare med fina insatser bakom sig i föreningen, fortsatt att engagera sig som tränare och ledamot i ungdomssektionen. Han har i sitt ledarskap en förmåga att engagera människor runt om kring sig, alltid finnas till hands och var behjälplig, på ett sätt som utstrålar ett oerhört engagemang för våra ungdomar och vår förening. Han har, under sina år som ordförande i ungdomssektionen, lyft arbetet ett par steg till en mycket väl fungerande verksamhet med engagerade tränare och ledare.

En person man bara kan gilla att vara nära och man blir glad av att se på vårt Övrevi.” 

 

Årets Tif:are är Jens Lund

Årets TIF:are 2020
2021-07-29 15:05

Motivering årets TIF:are 20

”Årets Tiffare är en person som med sin kompetens och prestigelösa sätt har bidragit till att Tvååkers IF befinner sig där man gör som förening. Var med och formade samarbetet mellan TIF och Gbk i ungdomssektionen, utvecklat spelare som ungdomstränare och har nu en stor del i att vi befinner oss i fotbollens finrum genom sitt arbete i herrsektionen. Utöver detta dragit sitt strå till stacken och fostrat två framstående barn som många år varit grundpelare i våra seniorlag. En person man bara kan gilla att vara nära och man blir glad av att se på vårt Övrevi.” 

 

Årets Tif:are är Ulf Persson

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 17/06 08:00 
Hem, 30/05 14:31 
Hem, 29/04 13:35 
Hem, 28/03 09:39 
Hem, 06/03 12:29 
 
Våra sponsorer