Tvååkers IF

Bli medlem i Tvååkers Idrottsförening
Välkommen till Tvååkers IFs nya hemsida!

Damlagets första träning
2021-09-27 11:10

På tisdag den 28 september kl 18.30 har damlaget sin första träning. Kom till konstgräsplanen längst in på anläggningen om du vill vara med, så ses vi där! Efter träningen kör vi ett möte med de nya tränarna och pratar om upplägget den närmaste tiden.

Varmt välkomna!

Vi har ett lag!!
2021-09-02 09:09

Ett härligt gäg kom på nystartsmöte på Övrevi ikväll, den 1 september. Så roligt att så många kom och vi vet att ännu fler är intresserade av att vara med. Vi har alltså fått ihop ett lag och kan starta upp på nytt så som vi hoppades kunna göra.

Vi har också en tränare som vi ska presentera inom kort!

Vill du ocskå vara med och spela, eller genom att stötta laget på annat sätt? Anmäl ditt intresse i det här formuläret:

2021-08-31 08:54

Pierre Krantz fortsätter som tränare för herrlaget
2021-07-30 17:07

Tvååkers IF tränas av Pierre Krantz över säsongen 2022 vilket både föreningen och Pierre är jätteglada och nöjda över. Det är full fart på träningar och matcher med mycket goda förberedelser och genomföranden från tränarhåll och Pierres arbete är mycket seriöst och fullt av glädje och kunnande vilket även speglar av sig på spelarnas insatser och lagets resultat.
Höstsäsongen är precis uppstartad, i och med att Pierre är klar som tränare för 2022 behöver ingen energi läggas på att jaga huvudtränare vilket naturligtvis är både bra och skönt.

Även om halva serien återstår för 2021 är arbetet igång med övriga tränare och spelare för 2022 och framåt.
 - Det är viktigt med långsiktighet och att kontinuerligt ligga väl till i förberedelserna för framtiden menar Anders Winbo som är drivande i arbetet med tränarstab och spelartrupp.

Tvååkers IF startar upp damlaget igen!
2021-07-28 12:20

Målet är att vi om ett halvår ska ha ett fullt, aktivt och väl fungerande damlag i Tvååkers IF igen! Vi börjar med att sprida ordet om att vi ska starta upp och att bjuda in till ett möte för alla som är intresserade den 1 september.

Känner du någon som brukar säga att hon saknar fotbollen, kanske din syster, kompis, mamma eller dotter, din kusin eller är det så att du själv vill vara med i laget, spela boll och ha kul tillsammans? Då är du varmt välkommen! Hjälp oss att sprida ordet genom att bjuda in intresserade till eventet och anmäl ditt eget intresse! Vi fyller på med mer information här efter hand.

Jag heter Linda Höidal och är med i damsektionen och Styrelsen i Tvååkers IF och där är vi alla eniga om att vi måste ha igång ett damlag i klubben igen!

Här hittar du evenemanget på Facebook: https://fb.me/e/6C0yxxsDu

Herr, 27/09 09:13