SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tvååkers IF

TIF Idrottstiftelse

Idrottstiftelsen bildades den 27 december 2000. Initiativet till stiftelsen togs när "Spikare Erik" donerade en summa pengar till Tvååkers IF

 

"Stiftelsens ändamål är att främja personer som på ett förtjänstfullt sätt, sportsligt och kamratligt företrätt Tvååkers IF eller annan idrottsförening inom f.d Tvååkers kommun." (ur stiftelsens stadgar)

 

Förutom grundplåten som skänktes av "Spikare Erik" har supporterklubben, Tvååkers IF och privatpersoner bidragit med pengar och stiftelsens tillgångar uppgår idag till ca 380 000kr. Priset delas ut årligen vid TIF:s årsmöte och har ett värde av ca 10 000 kr.

 

I stiftelsens styrelse sitter Hans-Olof Börjesson, Lina Bengtsson och Bernt Holm. Styrelsen tar gärna emot förslag på tänkbara pristagare. Bidrag till Tvååkers IF idrottsstiftelse kan sättas in på bankgiro nr. 5661-5040

 

Stipendiater 

 

År

Stipendiat

Motivering

2003

Jonas Andersson

En allsidig fotbollsspelare med gott kamratskap och ett föredöme för Tvååkers IF.

2004

Johan Ericsson

En person med ett omfattande engagemang.

2005

Mimoza Robovci

En duktig fotbollsspelare som med vilja och energi kombinerar stor entusiasm med social kompetens.

2006

Jon Svensson

En plikttrogen fotbollsspelare i Tvååkers IF som med ett gott kamratskap, gladlynthet förenat med stor pondus är ett föredöme i föreningen.

 

2007

Uno Larsson

 

 

Jessica

Andersson

 

Cathrin Ruuing

Med entusiasm och ett aldrig sinande engagemang med barnen i centrum, är denne en av Tvååkers främsta ungdomsledare.

 

Osjälviskt arbete, glädjespridare både på och utanför planen är dessa tjejer förebilder för många inom Tvååkers IF.

 

2008

Malin Gustafsson

Både som styrelseledamot och aktiv fotbollsspelare är denna dam med sitt djupa engagemang ett energiknippe av oanade mått.

2009

Yngve Bengtsson

 

 

Mike Bengtsson

En profil och kändis i Tvååker med omnejd. Med ett aldrig sinande arbete och engagemang är Yngve en stor grabb.

Outtröttliga arbetsinsatser förenat med stor kompetens och världsomfattande uppdrag inom sin sport är denne en hedervärd person inom innebandyn.

 2010

Per Svensson

En kille som alltid ställer upp. Jobbar i det dolda men är ändå en nyckelperson i Tvååkers IF. Engagerad, bra kompis och med mycket energi. 

 2011

Jens Gustafsson 

En kämpe sedan barnsben i Tvååkers IF. Med kraft och energi finns han alltid i händelsernas centrum. 

 2012

Anna Johansson


Ida Lindqvist

Framstående mittback med en spelskicklighet utöver det vanliga.

En spelare med stora kvaliteter och med fokusering på sitt  fotbollsengagemang som fört henne till landslagsuppdrag.

 

2013

Kenneth Sonström

 

En profil i Tvååkers IF med högsta rang. Ett oförtröttligt engagemang och hjärta för ungdomar både på och utanför planen och  dessutom ett brinnande intresse för  fotbollen

2014

Vilma Rydell

En redan komplett spelare både på och utanför plan.Trots sin ringa ålder har årets pristagare redan kommit längre i sin fotbollskarriär än de flesta tidigare spelare i Tvååkers IF. Hon har bytt ut rött o blått mot gult o blått.

2015 Margareta Ivarsson I år tilldelas TIF:s Idrottsstiftelses pris en person som under många år arbetat i Tvååkers IF med olika aktiviteter. Hon har drivit olika projekt i föreningens regi för att sportsligt sätta föreningen på kartan och vidga inflödet i ekonomin. De senaste projekten med TIFunny cup och Pantamera har positivt bidragit till TIF.s ekonomi och visat på kartan var i Sverige Tvååker ligger.
2016 Sven Olofsson En plikttrogen person med ordning och reda som ledord, kännetecknas också som en person med god framförhållning. Han jobbar i det tysta, men håller i sponsorarbetet för Tvååkers IF med järnhand.
2017 Johan Persson En outtröttlig kämpe på mittfältet med en fantastisk förmåga att ta bollen från motståndarna. Därtill förlorar han sällan en närkamp, varken i luften eller på marken. Starkt bidragande till att Tvååkers IF återigen tog steget upp i DIV 1
2018 StinaLisa Johansson En frejdig spelare med fart och fläkt, många nollor i sitt liv, redan spräckt. Teknisk, energisk och snabbfotad som få, vi undrar hur långt det kommer att gå. Hen redan på F-17 landslagsuppdrag är. Tvååkers IF önskar lycka till, att långt detta bär.
2019 Lars-Erik Ankar I flera års tid har det varit allmänt känt att vi har en väldigt bra stämning i herrseniorgruppen. En som starkt bidragit till detta är vår stipendiat. Hans sätt att vara i gruppen inger stor respekt hos både ledare och spelare..”På honom är det ingen som klankar". Årets stipendiat är Lars-Erik Ankar.
2020 Ingen utdelning  

2021

Mikael Ekwall

 

Ulf Persson

Årets stipendiater är två genuina föreningsmänniskor som med engagemang och arbete i det dolda ökat samarbetet mellan Tvååkers IF och andra föreningar

2022

Ingen utdelning

 

2023

Ingen utdelning

 

2024

Galtabäcks Bollklubb

En förening med ett härligt engagemang i alla led.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 17/06 08:00 
Hem, 30/05 14:31 
Hem, 29/04 13:35 
Hem, 28/03 09:39 
Hem, 06/03 12:29 
 
Våra sponsorer