Dreamteams första hemmamatch på Övrevi!
2022-05-04 13:45
Elin Thuresson fattas på bilden, hon var också med!

Igår kväll så spelade damlagets andralag; Dreamteam, sin första hemmamatch. Det var Lilla Träslövs FF som stod för motståndet.

Vi kämpade på bra och i halvlek stod det 0-0. I början av andra fick de in ett par mål och under de sista 3 minuterna på machen 2 till. Så det blev förlust med 0-4, men vi kände oss ändå nöjda med matchen och vår insats. Det är roligt att vi kan ha två damlag, och att vi inte behöver ha spelare som dubblar i någon större utsträckning.

Stort tack till publiken som kom och hejade denna sköna majkväll och speciellt till tjejlaget som körde igång en peppande hejarklack åt oss!